Donationer 2016

udeles

Mandag den 25. januar 2016 kl. 20 i Ordensbygningen Surs Gade 13C Maribo

Donationerne 2016 går til:


Lollands Musikskole, som har søgt om støtte til 2 af deres elever.
    Astrid Nielsen, 15 år. Modtager kr. 9.000
    Søren Elkjær Trads Johansen. Modtager kr. 5.000

Lolland Musikskole skriver bl.a. i deres ansøgning:

Astrid Nielsen, som spiller både klarinet og fagot, er en ung dame på 15 år, der er nået utroligt langt på sine instrumenter, siden hun startede i Lolland Musikskole. Astrid bor i Hillested. Astrid startede allerede som 13 årig med at spille i Storstrøms Symfoniorkester, og hun går på "Talentakademi Storstrøm", som dækker de dygtigst elever i den gamle Storstrøms Amt, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.
Astrid har lige deltaget i den regionale konkurrence "Unge spiller klassisk" som dækker hele Region Sjælland, og hun vandt 1. præmie både på klarinet og fagot - det udløste en koncert med "Storstrøms Kammerensemble"!
Astrid skal på Vesterlund Stævne i sommerferien (de bedste i hele DK), og hun er blevet medlem af "Presto” - et ungdomssymfoniorkester for hele Region Sjælland. Dette orkester skal turnere 14 dage i USA i sommeren -2016.
Astrid er utrolig seriøs med sin musik, og det vil derfor glæde Lolland Musiksole meget hvis hun kunne få et legat, der kunne hjælpe hende Økonomisk til deltagelse i bl.a. de 2 ovennævnte muligheder for dygtiggørelse.

Den anden elev er Søren Elkjær Trads Johansen, som er pianist. Søren er også medlem af ”Talentakademi Storstrøm" og meget seriøs med sin musik. Søren bor i Maribo. Søren virker i sin fritid som organist, og Lolland Musikskole forventer også meget af ham som udøvende musiker.Humanitært/Kulturelt udvalg skriver i deres motivering:

Vi er overbeviste om, at det arbejde I og eleverne har tegnet – og i fremtiden vil udføre til glæde for os alle, vil udgøre et væsentligt bidrag til vor landsdels kulturelle udvikling. Vi håber, at vores opmærksomhed må tjene til at fortsætte dette store arbejde.

2016-01-01